17.mai-meny

3-retter
Forrett: kamskjell, hovedrett: lammeskank og dessert: karamellpudding. 459,-
Kamskjell 159,-
Lammeknoke 368,-
Kramkarburger
Storfekjøttburger, brioche burgerbrød, stekt sopp, løk, ost. Serveres med fries og bernaise. (G, M, E, SOY)
150 gr. 245,-
300 gr. 269,-
Fish ’n’ chips
Med fries, grønn ertepuré og remulade. (F, G, M, SEN, E)
228,-
Nachos
Nachochips, chorizo-kjøttsaus, ost, salsa, rømme, guacamole og jalapeños. (SEL, M)
239,-
Trøndersnadder
Storfekjøtt, fries, løk, sopp, ananas, bernaise og salat. (SEL, E, SOY)
248,-
Krambua kyllingsalat
Kylling, salat, byggryn, fetaost, ristet frø, cherrytomat og fransk dressing. Serveres med brød og smør. (M, G, SEL, SEN)
229,-
Pølse i brød pomfri
(M)
99,-
Karamellpudding 129,-
Pannekake med is 119,-

Allergener

I menyen merkes allergier med følgende forkortinger:
Melk = M
Bløtdyr = B
Gluten = G
Skalldyr = SD
Fisk = F
Selleri = SEL
Egg = E
Sennep = SEN
Nøtter = N
Sesam = SES
Lupiner = L
Soya = SOY
Peanøtter = P
Sulfitt = SUL