Julemeny

Last ned meny

LUNSJ

Serveres alle dager kl. 11-15

Danske smørbrød
1. Karbonade, ertestuing, stekt løk, tomat. Gulrotbrød. (M, G, SEN) 189,-
2. Reker, egg, avokado, salat og majones. Gulrotbrød. (G, SD, E, M) 189,-
3. Rødspette, salat og remulade. Rugbrød. (G, E, F, SD, M, SEN) 189,-
4. Fersk mozzarella, bacon, tomat. (M, G, E, F) 189,-
Urban Cowboy
Egg, bacon, pølse, stekte poteter, smørbønner, salat og sylteagurk. Serveres med brød og smør. (M, E, G, SEN)
219,-
Omelett
3 egg omelett, skinke og ost. Serveres med brød og smør. (M, E, G)
199,-
Julelunsj
Ribbe, mediterkake, rødkål, saus og potet
269,-

SALATER

Cæsarsalat
Kylling, bacon, salat, brødkrutonger, parmesan, cherrytomat og cæsardressing. Serveres med brød. (G, F, E, SEN) Vinanbefaling: Riesling vom Kalkstein
206,-
Chèvresalat
Bacon, chèvre, brødkrutonger, cherrytomat, aioli. Serveres med brød.
208,-

VEGETAR

Vegetarburger 150 gr.
Burgerbrød. ost, salat, marinert løk, sopp, tomat og chipotle majones. Serveres med french fries og bernaise. (G, M, E, F, SOY) Vinanbefaling: William Fevre petit Chablis
239,-

HOVEDRETTER

Alle våre kjøttretter kommer fra lokale leverandører: Grilstad, Trondheim Slaktehus og Rørosmeieriet. All vår fisk kommer fra Lerøy.

Nachos
Nachochips, chorizokjøttsaus, ost, salsa, rømme, avokado og jalapeños. (SEL, M) Vinanbefaling: Jean Leon 3055
259,-
Fish’n Chips
med french fries, grønn ertepuré og remulade. (F, G, M, SEN, E) Vinanbefaling: William Fevre petit Chablis
259,-
Krambuas fiskesuppe
med reker, fisk og grønnsaker. Serveres med brød og smør. (M, SEL, F, SD, G) Vinanbefaling: William Fevre petit Chablis
299,-
Hjortefilet
Fløtegratinerte poteter, sesongens grønnsaker, sopp og rødvinssaus. (M, S, SUL, SEN) Vinanbefaling: Paul Jaboulet Cote du Rhone
411,-
Trøndersnadder
Storfekjøtt, french fries, løk, sopp, ananas, bernaise og salat. (SEL, E, G) Vinanbefaling: Celeste Crianza
269,-
Jack Daniels ribs
Spareribs, french fries, maiskrem, maiskolber, barbequesaus og ranchsaus. (M, G, SEN, SEL, E) Vinanbefaling: Celeste Crianza
331,-
Grillet klippfisk
Potetstappe, grønnsaker og smørsaus. (F, M, SUL, SD) Vinanbefaling: William Fevre petit Chablis
409,-
Lutefisk - serveres 2 ganger
Mandelpotet, bacon, sennepssaus, ertestuing, lefse, brunost, sirup. (M, F, G) - serveres 2 ganger. Vinanbefaling: Cremant (bobler), Riesling vom Kalksteins
559,-
Juletallerken
Ribbe, rødkål, potet, eple, medisterpølse og medisterkake og julesaus. (M, SEL). Vinanbefaling: Cremant (bobler), Riesling vom Kalkstein, Barbera, Valpoliciella Ripasso.
389,-
Pinnekjøtt
Rotmos, vossakorv, potet, rosenkål. (F, M, SUL). Vinanbefaling: Cremant (bobler), Riesling vom Kalkstein, Barbera, Valpoliciella Ripasso.
489,-

BURGER

Kramkarburger
Storfekjøttburger, burgerbrød, cheddarost, stekt sopp, salat, marinert løk, tomat og chipotle majones. Serveres med french fries og bernaise. (G, M, E) Vinanbefaling: Jean Leon 3055
170 gr. 278,-
Baconcheeseburger
Storfekjøttburger, burgerbrød, cheddarost, bacon, salat, marinet løk, tomat og chipotle majones. Serveres med french fries og bernaise. (G, M, E) Vinanbefaling: Lenotti Ripasso
170 gr. 279,-

PIZZA

Vi kan servere glutenfri bunn + kr 40,-

Kramkaren
Ost, pinjekjerner, serranoskinke og ruccula. (G, M) Vinanbefaling: Lenotti Ripasso
211,-
Trøndern
Ost, tomatsaus, kjøttsaus, jalapeños og nachochips. (G, M) Vinanbefaling: Lenotti Ripasso
203,-
Studenten
Ost, tomatsaus og pepperoni. (G, M) Vinanbefaling: Lenotti Ripasso
206,-
Kjipern
Ost og tomatsaus. (G, M) Vinanbefaling: Lenotti Ripasso
199,-

SMÅRETTER & ØLMAT

Focaccia
med alioli. (G, E, SEN)
109,-
Kyllingvinger
Chili- og honningglaserte kyllingvinger, BBQ-majones og nachochips. (M, SEL, E)
9 stk. 199,-
12 stk. 229,-
Sildetallerken
4 typer sild, grovbrød, syltet løk, smør og rømme. (M, SEN, G, F, E)
259,-
Salt smågodt
Serranoskinke, oliven, fersk mozzarella og focaccia. (M, G)
209,-
Oliven
Grønn mammut
76,-

TE ONGAN

For barn inntil 10 år
Ekstra: bacon 18,-, salat 10,-, tomat 10,-, ost 10,-, majones 10,-
1. Pannekaker med blåbær (G, E) 69,-
2. Pølse med french fries (M) 69,-
3. Barneburger 150 gr. med burgerbrød og french fries (G, M) 69,-
Rødspette med French fries (M, F) 69,-

EXTRAS – TILBEHØR

Parmesanost (M) 29,-
Chillipoppers 3 stk. (M) 69,-
Fries 160 gr. 39,-
Søtpotet fries
160 gr
49,-
Løkringer 3 stk. (G) 24,-
Bacon 2 stk. 44,-
Kylling 100 gr. (M, SEL) 59,-
Jalapeños 12,-
Nachochips 59,-
Kyllingvinger 3 stk. (SEL) 59,-
Dip og sauser
Salsa 25,-
Rømme (M) 25,-
Guacamole 25,-
Bearnaise (E, SOY, F, G) 25,-
BBQ (SOY, G, SEL) 25,-

DESSERT

Eplekake
med iskrem. (E, M, G)
119,-
Karamellpudding
med krem (M, E)
139,-
Iskrem
2 kuler. Sjokolade, vanilje og jordbær. (G, M, E)
97,-
Sorbet
2 kuler. Jordbær og mango. Serveres med vaffel.
99,-

Allergener

I menyen merkes allergier med følgende forkortinger:
Melk = M
Bløtdyr = B
Gluten = G
Skalldyr = SD
Fisk = F
Selleri = SEL
Egg = E
Sennep = SEN
Nøtter = N
Sesam = SES
Lupiner = L
Soya = SOY
Peanøtter = P
Sulfitt = SUL